Actualités

Our news

Nieuwe kinderopvang in Vorst

16 August 2021

Begint volgend jaar opent een Babilou kinderopvang zijn deuren in Vorst te Brussel

Met dank aan de VGC en Kind & Gezin openen wij een gloednieuwe kinderopvang in de Brusselse gemeente Vorst in januari 2022.

Het nieuwe kinderdagverblijf zal zich bevinden ​​aan de Britse Tweedelegerlaan nummer 50 te Vorst. Er worden maximaal 45 kinderen opgevangen en we werken in 2 leefgroepen van 18 kinderen en 1 leefgroep van 9 kinderen voor de grotere kinderen. Er komt een buitenruimte waar kinderen veilig kunnen spelen. Aangezien het kinderdagverblijf erkend zal worden door Kind & Gezin, is de voertaal in het kinderdagverblijf Nederlands. Wij zullen open zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.30 uur.

De crèche wordt gesubsidieerd door de Vlaamse Gemeenschapscommissie en vervolgens door Kind & Gezin. Hierdoor betalen de ouders een dagprijs die berekend wordt op hun jaarlijkse belastbaar gezinsinkomen.

Bent u nieuwsgierig?

Kent u Babilou (nog) niet? Neem zeker een kijkje op onze website.
Een bezoekje brengen aan onze nieuwe crèche zal pas mogelijk zijn wanneer de inrichtingswerken volledig afgerond, ten vroegste eind december.
Wilt u al zeker zijn van een plaats dan kan u deze al reserveren, die kan enkel via de website www.kinderopvanginbrussel.be