Onze workshops

Spelen is een integraal onderdeel van het leven van een kind. Daarom organiseren we samen met andere professionals voor elke leeftijdsgroep aparte workshops die de kinderen in alle rust laat leren en de sociale ontwikkeling en het welzijn in het dagelijks leven bevordert.

De muziekdoos:

Het hele jaar door bezoekt een muziekdoos-team de kinderen. Dit programma laat de kleintjes spelenderwijs kennis maken met het plezier van muziek. Uw kinderen kunnen ook verschillende instrumenten leren kennen, zoals de pauken, percussie, gitaar, de fluit, castagnetten of andere leuke instrumenten.

Kookworkshops:

Onze kinderdagverblijven bieden ook kookworkshops waarin uw kleine keukenhulpjes vanaf 18 maanden « hun handen vuil kunnen maken » !

Psychomotorische Playplace-cursussen :

De psychomotorische Playplace-cursussen worden in alle crèches georganiseerd. Ze helpen de kinderen hun motoriek te ontwikkelen op muziek en leren hen plezier te maken.

Crèchefeestjes:

Sinterklaas komt ons elk jaar met de armen vol mandarijnen en cadeautjes voor de crèche bezoeken om de lieve kinderen te belonen.

Kinderen vinden het ook leuk om zich door het jaar heen tijdens verschillende feesten te verkleden: als kleine feeën en clowns voor Carnaval of als heksen en tovenaars voor Halloween!

Tot slot organiseren wij het hele jaar door themaborrels waar de ouders van ingeschreven kinderen welkom zijn !

Contact