Onze waarden

Kinderopvang is onze core business

Ons vak begint bij de relatie tussen een team en een familie, een kinderdagverblijf en een kind.

Vijf waarden inspireren ons elke dag, intern in onze teams, met onze partners, voor de gezinnen en de kinderen:

Vriendelijkheid

Wij zijn attent naar elkaar toe, respecteren elkaar, behandelen elkaar goed en ondersteunen de kinderen, de ouders, de professionals, onze klanten en onze partners.

Betrokkenheid

Wij handelen met het besef dat de families ons toevertrouwen wie hen het dierbaarst zijn en dat onze beslissingen van invloed zijn op de opvang en het welzijn van kinderen. Wij begrijpen de maatschappelijke betekenis van ons werk en zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheden. Wij zijn betrokken bij de ontwikkeling van al onze teams.

Diversiteit

De sociale verscheidenheid en het verschil tussen en complementariteit van persoonlijkheden, profielen, gezichtspunten, en soorten families die wij verwelkomen beschouwen wij als een verrijking. De Babilou Groep zet zich in om dit te bereiken en te behouden.

Kwaliteit

Elke dag werken wij aan de verbetering van de opvang van kinderen en families, het welzijn van medewerkers en de tevredenheid van onze klanten. Nederig, pragmatisch en vastberaden zijn wij in dit continue verbetertraject.

Teamspirit

Wij geloven in de talenten van eenieder, in de collectieve intelligentie en verantwoordelijkheid. Wij zijn ons bewust dat samenwerken een kracht is en dat iedereen zijn/haar bijdrage kan leveren. We willen solidair zijn en in staat zijn mee te leven in de moeilijkheden en successen, om zo samen te groeien.

Contact